Human Design Familie Reading 

Få en Human Design Familie Reading 


90 min - Zoom session 
 


Dét her får du med en Human Design Familie Reading:

✔️ En dyb forståelse for dit eget OG dine børns og partners Human Design chart 
✔️ Forstå hvilke energier og dynamikker der opstår, når I er sammen
✔️ Hvor trigger-punkterne til jeres konflikter kan opstå
✔️ Hvilke individuelle behov og hensyn der bør tages i jeres familie - ud fra jeres forskellige Design
✔️ 
Forslag til hvordan I bedst muligt løfter og støtter hinanden
✔️ Hvad I særligt skal være opmærksomme på i jeres unikke familiedynamik


En Familie Reading giver dig større forståelse af både dig selv, dit barn og din partner, samt jeres indbyrdes dynamik, så du/I får bevidsthed om den energetiske årsag til konflikter og udfordrende situationer, og opdager hvordan I kan håndtere dem på en langt mere hensigtsmæssig måde.Sådan foregår en Familie Reading 

Vi mødes på zoom, og sammen gennemgår vi din families chart med fokus på dét, som du ønsker skal være temaet for sessionen. Du er velkommen til at stille spørgsmål undervejs. Både du og din partner kan deltage.

Bagefter får du udleveret mine noter samt video, så du altid kan genhøre sessionen igen og så du i ro og mag kan fordøje alt den viden, som du har fået.   


Human_Design_reader_Anne_Katballe
HappyMom.dk

“Jeg har fået den skønneste Human Design familie Reading af dygtige Anne. Det var virkelig værdifuldt at få et indblik i vores familiesammensætning, og det gjorde mig klogere på, hvorfor vi reagerer forskelligt i pressede situationer. Det gav mig også en god indsigt i, hvordan jeg som mor kan gribe det hele bedre an, så alle trives bedst muligt.

Anne har en fantastisk måde at formidle på og forstår virkelig at forklare det, hun læser, så det er nemt, spiseligt og spot on i forhold til det, jeg har brug for.”

Human Design Familie Reading

HappyMom.dk

“Der er mega god energi bag Anne og det er så tydeligt at mærke, hvor meget hun brænder for Human Design og især familie dynamikken.
Selve Readingen var skøn, grundig og masser tid til mine spørgsmål. Mega dejligt det blev optaget, for kan ikke huske alt hvad der blev sagt på de 2 timer.

Min største a-ha oplevelser var, at mine piger er samme type, men alligevel så meget forskellige - hvilket gav mening, da Anne satte flere ord på, for der er så meget mere end bare den overordnede grundtype.

Jeg vil klart anbefale en Familie Reading til alle familier, da det giver en forståelse for nogle ting, som ellers er svære at sætte ord på.”

Human Design Familie Reading

What is

 


Hvem er en Familie Reading god for ?


  • En Familie Reading er god for dig/jer, der oplever konkrete udfordringer, du/I ønsker hjælp og guidance til.

  • En Familie Reading er også god for dig/jer, der er nysgerrig på at forstå dit barn og jeres indbyrdes dynamik ud fra Human Design.


Send mig en besked på messenger, instagram eller mail (kontakt@happymom.dk) hvis du ønsker et dybere indblik i hvad en Familie Reading indeholder, eller har spørgsmål til om en Familie Reading giver mening for jer ud fra jeres situation.

Pris for en personlig Familie Reading 

Human Design Familie Reading  


90 min - Zoom session - 2.500 kr.  


- Video af sessionen 
- Du får mine noter
- Opfølgende tlf. kald ca. 1 uge efter (15 min.)

  

 

Book Familie Reading

 


Har du spørgsmål til en familie Reading ?  

 


Kontakte mig via messenger eller på mail: 
kontakt@happymom.dk
  

Eller skriv til mig på Instagram