Hvad er Human Design?

Human Design bygger på astrologi, chakra-lærdom, I Ching, kabbalah, kvantefysik, genetik og biokemi. Systemet blev udviklet af Ra Uru Hu i 1987. Human Design er et system, der styrker dig i at finde tilbage til dig selv - som du var før ydre påvirkning som samfundsnormer, omsorgspersoner m.m. 

Det er et kompliceret system, men netop derfor er det også et effektivt værktøj - som hjælper os til både at udtrykke og have tillid til det, som vi mærker indeni. Kort fortalt får Human Design os til at føle os set, som dem vi er. 

 


Human Design er et system, som giver dig indblik i, hvem du naturligt er som menneske. Dine styrker, naturlige gaver og formål i livet.
Du får indblik i din energi, skyggesider og hvordan du passer på dig selv i en kompleks og travl verden. 

Human Design er et fantastisk værktøj til at give klarhed og større tro på dig selv og dine naturlige gaver. Du lærer, hvordan du er designet til at træffe beslutninger i livet og ture handle på dem.

 


 
Human Design
& din rolle som mor

Skab forståelse og lær, hvordan du støtter dit barn på den måde, som passer til dit barns design. For børn er forskellige, og der er ikke en 'one size fits all'-løsning. Human Design kan guide dig i alt fra struktur i hverdage, mad, søvn, konflikter m.m.  Du kan samtidig støtte dine børn i at bevare evnen til at kunne mærke indefra, hvad der er det rigtige for dem at gøre i alle livets situationer  - en egenskab mange af os voksne desværre har fralagt os med tiden. 

Lær at slippe dine bekymringer og se dit barn som det fantastiske, lille unikke menneske, det er. 


Få en Human Design reading   


Bestil din reading her


Lyder det som noget hokus pokus?

 Se lige hvad andre siger:

HappyMom.dk

“Det var fuldstændig spot on ♥️🥰

En meget præcis beskrivelse af mig som menneske. Hvad jeg er god til og hvilke udfordringer jeg har og hvordan jeg passer bedst muligt på mig selv med “min profil”. Det har givet mig MEGET ift. min forståelse af mig selv ✨♥️

Det er blevet en fantastisk guideline for mig. Nogle af tingene vidste jeg godt, men det er på en måde ret bekræftende at høre det på denne måde. Noget var en totalt øjenåbner for mig ift. at kunne leve mere flowfyldt! 🥰 Jeg er utrolig imponeret ♥️”

Efter en Human Design reading

HappyMom.dk

“Hold da op, tak 🤩🥰


Det giver bare så meget mening! 

Jeg skal så meget lytte noget mere til min mavefornemmelse og være meget mindre i hovedet 🥰

 Wow, hvor er Human Design vildt, det er som om jeg meget bedre kan være mig nu, kæmpe lettelse 😍Og du forstår at formidle på en helt fantastisk måde, så jeg nemt kan forstå det ♥️ Tak for dig 🥰”

Efter en Human Design reading

Hvad består Human Design af?

Er du ny ? Så er dét her til dig 

 Jeg anbefaler altid, at du starter med at lære din grundtype at kende. Derefter kan du dykke ned i andre elementer af dit chart. Hvis Human Design er nyt for dig, så vil jeg anbefale, at du henter min freebie om 'De 5 grundtyper" - du finder den under denne sektion. 'De 5 grundtyper' er en video masterclass, hvor vi går i dybden med grundtyperne, deres energi og behov m.m. Dit Human Design Chart 

Human Design er et kompleks system, som består af et unikt Human Design chart.  Dit chart består af 9 centre, 64 gates og 36 kanaler. Som repræsentere forskellige personlighedstræk i dit unikke design alt efter hvilke der er aktiveret i dit chart.

De 5 grundtyper

Generator, Manifestor, Manifesting Generator, Projector og Reflector. Fx er både Generator og Manifesting Generator begge energityper, og deres energi fungerer anderledes end de øvrige 3 grundtyper. Det kan være så værdifuldt at forstå sin egen energi - og vide hvordan du bedst lader op, så du undgår at overbruge dig selv. Er du ny indenfor Human Design, så vil jeg anbefale dig at hente min freebie om de 5 grundtyper. Du finder den i næste sektion.


7 Autoriteter  

Human Design består af 7 indre autoriteter - din autoritet viser, hvordan du er designet til at træffe de rigtige beslutninger i livet. Langt de fleste mennesker træffer beslutninger ud fra logisk tænkning, men det er langt fra alle som er designet til det. De 7 autoriteter er: Emotional, Sacral, Splenic, Ego, Self Projected, Environment, Lunar


12 Profiler
Din profil består af to tal f.eks. 3/5. Det første tal beskriver vores personlighed -  den del vi er bevidste om. Det andet tal er det, er vi knap så bevidste om, men noget som andre ser tydeligt i os. Din profil giver indsigt i, hvordan du interagere med omverdenen og mennesker omkring dig. Profilerne er: 1/3, 1/4, 2/4, 2/5, 3/5, 3/6, 4/1, 4/6, 5/1, 5/2, 6/2, 6/3

De 9 Centre

Centrene er de 9 kasser, der udgør din body graph og kan være defineret, udefineret eller helt åbne. De 9 centre er: Hoved center, Ajna center, Hals center, G center, Hjerte center, Milt center, Sacral center, Solar Plexus center og Rod center.


64 Gates 

Gates er de små tal i centrene, som hver repræsenterer særlige gaver og talenter. Hvis de er mørke, betyder det at de er definerede og aktive i dit design. Der er 64 forskellige gates med hver deres særlige arketypiske energi. 

36 Channels 

De små linjer der forbinder centrene på kryds og tværs, kaldes kanaler. De aktiveres, når begge gates i hver ende af kanalen er defineret i dit chart. Du får dermed adgang til hele kanalens samlede energi. Kanalerne er dem, der skaber flow i dit chart, og er din 'livskraft'. Er det kun den ene gate, der er defineret, kaldes det for en 'hanging gate'. Der findes i alt 36 kanaler. De 4 pile

Øverst i vores chart har vi 4 pile, 2 på hver sin side af chartet. Pilene kan pege til højre eller til venstre, og dermed dannes der i alt 16 mulige kombinationer. De viser alt fra om du er en person, der har brug for struktur, er strategisk, manifesterer speficikt m.m.  


Incarnation Cross

Der findes 194 grund incarnation crosses, men der findes 4 variationer af hver, og derfor er der i alt 768 specifikke incarnation crosses. Dit incarnation cross fortæller dig om dit livsformål.

 

Gene Keys

På dansk kaldet Gen Nøglerne. Disse er en uddybelse af vores 64 gates og de arketypiske energier, der ligger skjult i vores DNA. Her arbejdes der med rejsen fra skygge og frygt, til tillid, gave og højeste potentiale - ud fra temaer som indre barn sår, reaktions mønstre, relations mønstre, livsformål, velstand.

13 planeter

 I alt er der 13 planeter i Human Design, men de er både repræsenteret i dit bevidste design og dit ubevidste design (de hhv røde og sorte farver i chartet) og dermed er der i alt 26 planet placeringer.

 

Der er 2 krystaller

Personality Crystal og Design Crystal + en Magnetic Monopole. Personal Crystal, som er din bevidste del af dit chart - det du ofte selv er bevidst om. Design Crystal, som er din ubevidste del af dit chart - det du måske ikke helt selv er opmærksom på, men som ofte er det som andre tydeligt ser hos dig. The Magnetic Monopol befinder sig i G centret - det er herfra vi tiltrækker alt i livet, og derfra vi mærker retningen for hvor vi skal hen.

Der er 3 kredsløbs grupper

Individual Circuit, Collective Circuit og Tribal Circuit. De 3 kredsløbs grupper fortæller noget om hvordan energien flyder i os igennem de definerede centre og viser noget om vores natur, værdier og principper. 

 

Human Design er også  

Human Design omfatter desuden : 12 miljøer, 12 fordøjelsestyper, 6 stærke sanser m.m. Ting som det er muligt at gå endnu mere i dybden med under en reading.  
Human Design for begyndere

 Forstå de 5 grundtyper - få min masterclass herHent Din Freebie Her

Lad dig guide af Human Design

Human Design kan guide dig igennem hele livet. F.eks. kan du blive guidet i følgende:

  • Bedre forståelse af dig selv og dine evner 
  • kærlighed
  • business
  • familielivet
  • karriere og arbejde
  • og alt derimellem

Ved at lade dig guide af Human Design, kan du leve et liv i overensstemmelse med dine værdier, kompetencer og sande natur. Det kan være en måde at opnå bevidsthed, selvforståelse og selvaccept på. Du lærer at sætte sunde grænser for dig selv, og samtidig får lettere ved at sætte ord på de ting, som du mærker inderst inde. 

Med Human Design kan du lærer at navigere i livet med klarhed og selvtillid, så du kan leve et  autentisk og meningsfuldt liv

Skab et liv med lige præcis
dét, som du har lyst til   


Se Human Design forløb