The Happy Mom Concept


- Få mere livsglæde og overskud. Lær at stå stærkere i dig selv & din rolle som mor


Hvad er
The Happy Mom Concept


The Happy Mom Concept er et gruppeforløb, hvor vi sammen dykker ned i de dybere lag, ét efter ét. Vi arbejder med dine skyggemønstre, dine indre sår fra barndommen og conditioning. Vi finder ind til din inderste essens - det, som gør dig helt unik. Og så lærer du, hvordan du passer på dig selv og din energi i en travl og kompleks verden.

Vi går i dybden med dit design og de livsområder, der påvirker dig. At skabe et 'lykkeligt' liv kræver, at vi forstår os selv og vores behov, så vi kan leve i overensstemmelse med vores design på ikke bare ét, men alle områder af livet.

Målet er at forbedre trivslen på alle områder af dit liv. For det er netop dét 'The Happy Mom Concept' handler om.


JA TAK, HØR MERE

  Vejen til indre ro & overskud


Vi sætter fokus på mors trivsel - fordi DU er hovedrollen i dit liv. Og når du indarbejde flere selvkærlige vaner, kan  du bedre udleve dine drømme. Både som menneske, men også som den mor, du ønsker at være.

Når du har det godt, stråler din glæde og energi ud som ringe i vandet, og påvirker positivt alle dem, du elsker omkring dig. 


Dit liv, dit valg.
Make it a happy one.


VI GÅR I DYBDEN MED DIG, SE HER

Sammen skaber vi dét liv, som du drømmer om: 

 

Du bliver en del af et fælleskab med andre kvinder, hvor du også hører deres spørgsmål og perspektiver på mor-rollen med udgangspunkt i jer - og jeres trivsel. Vi forbedre vigtige områder i jeres liv ud fra jeres Human Design & Gene Keys. 


Praktisk information:  

 • Tidshorisont: 6 måneders forløb

 • Forløbet vekslende mellem: gruppesessioner, fælles Q&A, 1:1 samtaler samt 1 fysisk mødegang

 • Opstart : 

Kom med på et forløb,
som sætter dig fri til at være præcis, den du er ♥️

Vi øger trivslen på disse livsområder:

Energi og overskud i hverdagen:
Få mere overskud, energi, ro og balance i dit liv, så du kan gøre de ting, som betyder noget for dig. Og få færre øv-dage, som er præget af stress, udmattethed, kronisk træthed og ugidelighed. 


Personligt:
Savner du et større selvværd, mere selvaccept og selvkærlighed? At føle du er god nok, præcis som du er, uden at du liiiige skal sammenligne dig med andre. Stop med at slå-dig-selv-i-hovedet, og lær i stedet at forstå og værdsætte hvem du er som mennesker og som mor. 


Hverdag:
Opbygge bæredygtige vaner og ændre uharmoniske rutiner, som ikke matcher dit design og naturlige behov. 


Kost og sundhed:
Sæt spotlys på bevægelse, træning og kost, der passer til dig og dit system. 


Familieliv:
Få et familieliv i balance, som favner dine børns designs. Hvor tillægsord som balance, kærlighed og nærvær sætter rammen for familiedynamikken. Og hvor der er færre konflikter og mindre drama.


Parforhold:
Bliv klogere på dig selv - dit kærlighedssprog, hvad du søger i en partner, hvordan I bedst støtter, løfter og ser hinanden. Giv plads til kærlighed, mere sjov og leg samt færre skænderier, konflikter, bebrejdelser og mindre skuffelse. 


Arbejde og karriere:
Hvad er status? Er der noget der skal ændres, noget der ikke spiller? Få hjælp til at skabe de rette ændringer, der hvor du er nu, eller at finde din rette hylde. For der er guldkorn at hente i dit chart i forhold til et godt arbejdsliv.
 

 

 

  
På forløbet får du: 

 • 6 x moduler (1 modul pr. måned)

 • 6 x live Q&A gruppekald (1 live pr. måned)

 • 6 x 1:1 zoom kald (1 opkald pr måned)

 • 1 fysisk mødedag 

 • Adgang til materiale, workbook og øvelser på online platform

 • Adgang til hele mit online Human Design Familie Bibliotek med over 12 timers undervisning myntet på at hæve trivslen i familielivet og hverdagen med børn

 • Adgang til online fællesskab


Et Human Design & Gene Keys forløb, som sætter dig fri til at være præcis den, du er ♥️ 


20240404-B05A5438

Få overblik over forløbet:

Anne-Coach-Mentor-Forløb


Modul 1 -
 LEV DIT DESIGN

Kom væk fra overlevelse, stress, underskud og manglende livsglæde. Og vågn stedet op til en hverdag i bedre flow, tilfredshed og god energi. En glad mor giver glade børn.
Modul 2 - AFKOD DINE FALDGRUPPER

Forstå dine egne faldgrupper, conditioning, selv-sabotage, mønster og uhensigtsmæssige adfærd. Lær dine sårbarheder at kende, så du kan bryde det negative loop og finde ind til din inderste essens.
Modul 3 - FAMILMIE DYNAMIK, BØRN & KÆRLIGHED

Forstå og støt dit barn ud fra h*ns unikke design. Glade børn giver glade forældre. Så hjælp dit barn med at skabe bedre balance i hverdagen. Dermed kan vi som forældre være med til at mindske konflikter og negative mønstre. Forstå hvad der er på spil i jeres familie, ud fra hvert af jeres unikke designs. Samtidig med at I bliver stærkere i jeres forældreskab og samarbejde - samt i parforhold og kærlighed. Du lærer også,  hvordan I bedst støtter og styrker hinanden.
Modul 4 - ARBEJDSLIV OG KARRIERE

Bliv bevidst om dine naturlige gaver og evner. Hvad er det, der får folk kommer til dig? Find tilbage til dit naturlige purpose. Dit livs formål. En du på din rette hylde i dag, eller har du brug for hjælp til at komme godt igennem en skillevej? Sammen styrker din rolle og position der, hvor du er. Er du selvstændig eller drømmer du om at blive det, så er der masser guld at hente i dit design ift salg, markedsføring, niche, do's and dont's.
Modul 5
 - SKYGGEMØNSTRE OG INDRE BARN SÅR

Forstå de temaer, traumer, skyggemønstre og indre barn sår som er med dig i dit chart. Disse vil blive aktiveret som temaer  igen og igen igennem dit liv . Men bevidsthed healer mange sår. Forstå også hvordan du finder hen til gaven, der venter dig på den anden side af det, det er svært. For der er altid en gave, nogle gange har vi bare brug for lidt hjælp til at få øje på den. Her er Gene Keys en fantastisk og kærlig hjælper.
Modul 6
 - AUTENTISK & STÆRK

Når du forstår dine skyggesider, indre dæmoner, dine gaver, naturlige essens og kender dit højeste potentiale - så er der ingen vej tilbage - du er dig, naturlig, autentisk og stærk. Du kan sætte sunde grænser for dig selv, siger til og fra og træffer dine valg indefra og ud. Som Mor, som kvinde, som menneske. Du er dig, med alt hvad det indebærer. Og du er godt nok, præcis fordi du er dig.
EFTER FORLØBET

Efter 6 mdr. i mit selskab, med Human Design, Gene Keys, fællesskab, sammenhold, reflektioner, de-conditioning, øjenåbnere, åbenbaringer og kæmpe personlig udvikling - lover jeg dig for, du står et helt andet sted, end hvor du er i dag. 
Et stærkere sted. Et mere selvkærligt sted. Med dyb respekt for, og accept af, den du er. Med power til at sætte sunde grænser, og stille sunde krav for dig selv, for din familie, dine værdier og din tid, din energi og din trivsel. Med større kompromisløshed. Og med en evne til at leve indefra og ud, og træffe dine beslutninger ud fra din indre guide.


Det er min vision, at hjælpe mødre med at løfte energien og trivslen
- både hos dem selv,
 deres børn og familie ♥️


Pricing options

Gør glæde og overskud
til en fast del af din hverdag
  

The Happy Mom Concept

Inner Guidance - gruppeforløb

Normalpris: 12.000 DKK
Early bird pris: 9.000 DKKVærdi: 29.600,-

 • Gruppesessioner
 •  Q&A sessioner   
 • 1:1 sessioner       
 • 1 fysisk møde     

   Bemærk:  
Er du allerede inde i Familie Biblioteket, kan du fratrække beløbet derfra - det eneste du skal gøre er, at sende mig en besked.


Lad os tage det første skridt sammen

- Book din afklarende samtale i dag

 

Book samtale