Derfor vil dit barn ikke spise

Simple Organic Blog Post Instagram Template 2

Anne Katballe | Human Design Familie Mentor


Har du et barn, der er kræsent eller ikke gider at spise?

🙋‍♀️ Måske er dit barn ikke kræsent eller småtspisende uden grund…

Som forældre har vi et ansvar for at vores børn spiser sundt og nærende, så de kan vokse, holde sig sunde og raske og har god energi dagen igennem 💪🥦🤸🏼‍♀️

Og som voksne har vi lært, at vi skal spise varieret - hvilket ofte betyder en masse forskellige ingredienser kombineret i ét måltid.

Det er ikke altid børns favorit.

Og især for nogle børn kan det være ekstra udfordrende at få dem til at spise - og endda bare smage på - alle de flotte farver og forskellige teksturer og smagsindtryk.


Og hos de børn, kan der være en helt naturlig forklaring… 🤷‍♀️Ifølge Human Design, så er vi født med forskellige typer fordøjelse, og dem der har en simpel fordøjelse, tåler ikke særlig godt kompliceret mad.

Måske har dit barn en simpel fordøjelse?

Som voksne har mange trænet sig selv i at nyde variationen i maden, mange voksne og elsker måske ligefrem de fremmede krydderier, eller en stor blandet salat. Så voksne med en simpel fordøjelse har tillært sig at spise varieret, fordi "det skal man jo...".

Men børn er mere rene og ufarvede, og er der ofte bedre i kontakt med at kunne mærke, hvad der i virkeligheden er det bedste for barnet at spise, og hvad barnets krop/ fordøjelse simpelthen ikke har godt af at spise.


Sådan finder du dit barns fordøjelsestype

For at finde ud af hvilken fordøjelsestype dit barn har, skal du have hentet dit barns Human Design chart.

👉Du kan f.eks. finde dit barns chart her:
https://www.myhumandesign.com/get-your-chart/

Kig under den overskrift, der hedder "Digestion".


De 4 mest simple fordøjelsestyper er:

🍗Consecutive APPETITE
🥩Alternating APPETITE
🍏Open TASTE
🍓Closed TASTE

Har dit barn en af disse 4 fordøjelsestyper, så betyder det, at dit barns som udgangspunkt har bedst af en ensformig og simpel diæt, hvor barnet kun spiser få råvarer af gangen, og faktisk gerne spiser det samme igen og igen over en længere periode.

Barnets krop og fordøjelse har som udgangspunkt ikke godt af at spise alt for varieret, så undgå at blande en masse ingredienser sammen i ét måltid. Tilbud barnet bad der er til at få fat i i Danmark, og som er i sæson.


Disclaimer:

Tal altid med lægen ifm store kostændringer, og hvis dit barn fejler noget.

Og husk på - at intet ved Human Design er lov eller skal ses som en fastlåst form - alt er potentiale 🥰 Så prøv jer frem, leg med det, test det af og se hvordan maden påvirker dit barn, om I mærker en forskel i energi, livsglæde, humør, om I kan se en forskel i huden, om evt eksem eller allergier mindskes, når barnet mærker efter hvad kroppen har brug for, og deraf højest sandsynligt spiser en langt mere simpel og ukompliceret kost.

Én ting er i hvert fald sikkert - drop den dårlige samvittighed, hvis du har et småtspisende eller kræsent barn, så længe barnet ellers har god energi, farve i kinderne og er sund og rask ❤️


Jeg har lavet en fantastisk 40 siders Manual til dig, hvor du nemt og hurtigt kan slå op under lige præcis den udfordring, du står med ift dit barn - uanset om det er måltider, putning eller store følelser, så finder du svaret ift dit barns specifikke design, lige her i Manualen.

Og det bedste af det hele - lige nu kan du fĂĄ den for kun 67 kr!

Læs mere her >>> 

Manualen


Er du designet til at spise regelmæssigt, eller bør du "go-with-the-flow" og bare spise, når du er sulten? Det fortæller jeg mere om her: >>>0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!