- Magien Sker, Når Du Lytter Til Din Indre Stemme

Inner Guidance 1:1 forløb
 
Bliv fri til at være præcis den du er - med overskud, energi og livsglæde 


 

Dette er mit VIP-forløb - som skræddersyes efter dine ønsker og behov. Uanset om du vil arbejde  med:

✔️ selvudvikling
✔️ at skabe et stressfrit liv
✔️ styrker, unikke gaver og livsformål

Vi arbejder med dine skyggesider, conditioning, indre sår fra barndommen, kort sagt, så dykker vi helt ned i dit design. Du bliver bevidst omkring dig selv, din behov, energi, så du kan være  tro imod dig selv, og ikke andres forvetninger. 


Du er i fokus, og sammen går vi i dybden med alle de livsområder, som påvirker dit liv. For det er ikke nok kun hæve din trivsel på ét område. Jeg har selv forsøgt at hæve trivslen i min egen familie ved at blive hjemmegående, men jeg var personligt slet ikke designet til at kunne være hjemmegående. Ikke på den måde, som jeg var det på. Så min livsglæde forsvandt mere og mere, og jeg blev en dårlig udgave af mig selv.

For at skabe et "lykkeligt" liv er det essentielt, at vi forstår os selv og lever ud fra vores unikke design på alle tænkelige områder her i livet. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker, og se dem nærme sig deres drøm.JA TAK - BOOK EN PLADS TIL MIG

Tag skridtet - skab dit drømme liv


Skab det liv, som DU drømmer om. Så du kan løfte dig selv og dem du elsker omkring dig. For når du trives, spredes din glæde og energi, til de mennesker, som du holder af. 

TAG DIT FØRSTE SKRIDT HER

Kom med på et forløb,
som sætter dig fri til at være præcis, den du er ♥️

Bliv guidet på alle dine livsområder:

Energi og overskud i hverdagen:
Få mere overskud, energi, ro og balance i dit liv, så du kan gøre de ting, som betyder noget for dig. Vink farvel til de fleste øv-dage. Dage som er præget af stress, træthed og ugidelighed. 


Personligt:
Få mere selvværd, selvaccept og selvkærlighed. Det er så vigtigt, at føle du er god nok, som du er. Tænk, hvis du kunne stoppe med at sammenligne dig selv med andre, og kunne erstat selvkritikken med en følelse af at hvile i sig selv. Blive bevidst omkring dig selv, dine unikke gaver, livsformål og værdsæt den du er som mennesker. 


Hverdag:
Opbyg en hverdag, som passer til dine naturlige behov og design. Ændre uharmoniske rutiner, og skab mere overskud til det, som betyder noget for dig.


Kost og sundhed:
Sæt spotlys på bevægelse, træning og kost, der passer til dig og dit system. 


Familieliv:
Få værktøj til, hvordan I som familie får færre konflikter og mindre drama i hverdagen. Skab et familieliv, som favner alles behov. Hvor værdier som balance, kærlighed og nærvær sætter rammen for jeres familiedynamik. 


Parforhold:
Bliv klogere på dig selv - hvad du søger i en partner, hvordan I bedst støtter, løfter og ser hinanden. Få færre konflikter, bebrejdelser og mindre skuffelse. Giv plads til kærligheden, mere sjov og leg. 


Arbejde og karriere:
Er du glad og godt tilfreds? Nogle gange kan selv små justeringer gøre en kæmpe forskel. Få hjælp til at skabe de helt rigtige ændringer, eller hjælp til at finde den rigtige hylde for dig. For du kan blive så meget klogere på dig selv og dit design, når vi dykker ned  i dit chart og sætter fokus på dit arbejdsliv.
 

 

 

  

 

Forløbet tilpasses dine behov: 

Du får et skræddersyet Human Design & Gene Keys forløb, som sætter dig fri til at være præcis den, du er ♥️ 

Du vælger selv om forløbet skal have 2, 4, eller 6 måneders varighed - det også mulighed for at tilpasse det løbende. Der er også mulighed for at pause forløbet ved ferie eller andet.

Anne-forløb

Forløbet består af:


 • 1 x opstartssamtale over Zoom ca. 30 min

 • 1 x Familie Reading session 60-90 min

 • 1 x Human Design session om måneden, inkl. skriftlige noter fra mig efter hver session med alt hvad vi har dækket under sessionen

 • Øvelser og fokusområder mellem hver session

 • 1 x telefonisk catch-up kald á 30 min om måneden (ca. 14 dage efter sessionen)
 • Skriftligt tjek-in hver uge / eller efter behov

 • Ubegrænset sparring under hele forløbet

 • Evt. relevant materiale tilsendt som støtter dig i processen

 • Adgang til Human Design Familie Biblioteket (evigheds adgang) (værdi 2.995,-)

 • 1 x Opfølgnings samtale ca. 1 måned efter endt forløbJA TAK - JEG ER KLAR

 Alle er unikke, og dét er en gave 

Få større selvværd & selvaccept

Sådan kan et 1:1 forløb se ud :

20240404-B05A5347-3


Modul 1 - LEV DIT DESIGN
Har du en hverdag som er præget af overlevelse, stress, underskud og manglende livsglæde. Drømmer du om at vågne op med energi og klar til en hverdag i bedre flow. Hvor du føler dig tilfredshed, og hvor du har energien og overskuddet til de ting, som du har lyst til. 


Modul 2KENDER DU DINE SKYGGESIDER? 

Forstå dine skyggesider, uhensigsmæssige adfærd, conditioning,  mønster m.m. Vi arbejder med din sårbarheder, så du lærer dine mønstre at kende, for først når du erkender disse, kan du bryde det negative loop og finde ind til din inderste essens.


Modul 3 - PLADS TIL FAMILIE , BØRN & KÆRLIGHED

Støt dit barn ud fra barnets unikke design. Lær hvordan du bedst hjælper dit barn med at skabe balance i hverdagen. For med en god balance kan i mindske konflikter og negative mønstre. Glade børn giver glade forældre. Forstå hvad der er på spil i jeres familie, ud fra hvert af jeres unikke designs.  I bliver også stærkere i jeres forældreskab, parforhold og kærlighed. Bliv mere bevidste om, hvordan I bedst arbejder sammen. Du lærer også,  hvordan I bedst støtter og styrker hinanden.


Modul 4 - ARBEJDSLIV OG KARRIERE
Bliv bevidst om din naturlige gaver og evner, og hvad det er, folk kommer til dig for. Find tilbage til dit naturlige purpose. Dit livs formål. Det er en stor hjælp til at finde din rette hylde, til at uundgåelige skillevej, som man møder i livet. Vi styrker din rolle og position der, hvor du er. Er du selvstændig, så er der masser guld at hente i dit design ift salg, markedsføring, niche, do's and dont's.


Modul 5 SKYGGEMØNSTRE OG INDRE SÅR

Gene Keys en fantastisk kærlig hjælper. Med Gene Keys kan du lære at forstå de temaer, traumaer, skyggemønstre og indre barn sår du har med dig i dit chart. Disse skyggemønstre vil det blive ved med at komme frem i dit liv igen og igen. Og med bevidsthed kan du lærer at håndtere disse temaer på den bedste måde. Forstå også hvordan du finder hen til gaven, der venter dig på den anden side af det, det er svært. For der er altid en gave. Vi har ofte brug for lidt hjælp til at få øje på den. 


Modul 6 - AUTENTISK & STÆRK

Når du forstår dine skygger, og kender dit højeste potentiale, gaver og din naturlige essens, så er du dig - naturlig, autentisk og stærk. Du er bevidste om hvordan du sætter sunde grænser, og træffer dine valg indefra. Du er autentisk og stærk, både som dig selv, Mor, kvinde og menneske.  Du opnår en større selvaccept, samt selvforståelse, der giver en indre ro og gør, at du kan stå stærkt i dig selv. For du er god nok, præcis som du er.EFTER FORLØBET
Efter inner guidance forløbet med: Human Design, Gene Keys, refleksioner, de-conditioning og en masse åbenbaringer - ja, så står du et helt andet sted, end hvor du er i dag. Et stærkere sted. Et mere selvkærligt sted. Med dyb respekt for, og accept af, den du er. Med power til at sætte sunde grænser, og stille sunde krav for dig selv, for din familie, dine værdier og din tid, din energi og din trivsel. Med større kompromisløshed. Og med en evne til at leve indefra og ud, og træffe dine beslutninger ud fra din indre guide.Find glæde og overskud i et stressfrit liv   

Skab rammerne for et liv, som du vil elske at vågne op til 

Se hvad andre siger om 1:1 forløbet:

  


Invester i dig selv og din fremtid   

Populært Forløb

Inner Guidance 1:1

værdi: 12.495,-
Pris: fra 8.000 DKK
Forløbet består af:

 • 1 x opstartssamtale over Zoom ca. 30 min
 • 1 x Familie Reading session 60-90 min
 • 1 x Human Design session om måneden, inkl. skriftlige noter fra mig om indholdet på sessionen
 • Øvelser og fokusområder mellem hver session
 • 1 x telefonisk catch-up kald 30 min om måneden (ca. 14 dage efter sessionen)
 • Skriftligt tjek-in hver uge efter behov
 • Ubegrænset sparring under hele forløbet
 • Evt. relevant materiale tilsendt, som støtter dig i processen
 • Adgang til Human Design Familie Biblioteket (værdi 2.995,-)
 • 1 x Opfølgnings samtale efter endt forløb

Der er mulighed for at lave forløbet fra 2 måneder til 6 måneder. 


Få svar på dine spørgsmål

 

Bliv sikker på, om dette forløb er noget til dig. Book en uforpligtende samtale.  

 

Book din samtale