Tænk hvis ...
der var en manual til dit barn♥️

 

Forstå dit barn via Human Design

Jeg tror, vi alle kan blive enige om, at livet med børn ikke altid kører snor-lige. Ind imellem ville du sikkert ønske, at du havde en guide, som kunne fortælle, hvad du skulle gøre nu. Ligesom den manual du får til en ny vaskemaskine eller ny bil. Sådan én får du desværre ikke, når du føder et lille barn.


... Men så alligevel.

For Human Design er et kompleks system, som giver et dybt indblik i dit barn. Det er et værktøj, som du kan støtte dig til i alt fra planlægning af barnets hverdag, konflikthåndtering, kost, putteritualer m.m. Så med udgangspunkt i Human Design har jeg lavet en manual, som gør hverdagen lettere for dig og dit barn ♥️

 

DEN MANUAL VIL JEG GERNE HA'

 

Forstå dit barn med denne 'Human Design Børnemanual'  


manualen

 

Forstå dit barn via Human Design, og oplev et hav af fordele

 Her er nogle af de fordele, som du får:

 

✅  Færre konflikter, fordi du lærer faresignalerne at kende og dermed undgår at optrappe konflikterne.

✅  Mindre drama, fordi du forstår dine børns følelsesmæssige bølger, og du ved, at du skal  undgå at forstærke dem.


✅  Mere overskud til dig som mor. Du bliver opmærksom på din egen energi, og du kan stå langt stærkere i dig selv.


✅  Bedre putteritualer med dine børn, fordi du kan putte dem ud fra deres grundtype. 

✅  Bedre måltider, fordi du forstår dine børns fordøjelsestype. Dét og meget mere lærer du i min guide "Forstå dit barn via Human Design" 

JA TAK, DEN GUIDE MÅ JEG HAVE

BONUS MATERIALE
- SOM DU FÅR MED

  • BONUS #1 
   2 timers video undervisning 
    
     
   Her gennemgår jeg manualen punkt for punkt, med forklaring til hvert kapitel.

 • BONUS #2 
  Printklar skemaer
   


   Notér de vigtigste ting ned om din familien. Så du får du et godt overblik, som du kan bruge i hverdagen. Tænk, hvis du kunne have færre bekymringer! 

 

Vi er ofte bekymrede for vores børn, mén... måske er der en naturlig forklaring : 


⚡️  Måske er dit barn ikke kræsent - måske er det bare sådan hendes fordøjelse bedst fungerer.

⚡️  Måske er dit barn ikke en drama-Queen - måske suger hans åbne solar plexus center bare al dramatikken ind og udspiller den for jer.

⚡️  Måske er dit barn ikke dovent - måske har hun bare en helt anden grund-energi end dig.

⚡️   Måske er dit barn ikke klodset uden grund - måske er det meningen at han skal undersøge, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer ved at bumpe ind i alting

⚡️   Måske er dit barn ikke trodsig og grænsesøgende - måske har hun bare en masse ophobet energi i sig, hun har brug for at få udtømt inden hun rammer puden.

⚡️   Måske er det ikke dit barn, den er galt med - måske spejler han bare, helt ubevidst, de skyggesider andre har brug for at se i dem selv.

 

Alt dette får du svar på, når du lærer dit barns Human Design chart at kende.

JA TAK, DEN GUIDE MÅ JEG HAVE

Det Siger Andre

Screenshot-2024-04-10-at-09.45.09-edited


 Din Pris For Manualen

MANUAL

Forstå Dit Barn Via Human Design

299 DKK


 

Manual

Bonus : 2 timers video undervisning

Bonus : Printklar skema til noter

 

HappyMom.dk

“Jeg bruger dit indhold så vanvittigt meget. Og vil rigtig gerne give et kæmpe bifald for alt dit brugbare og inspirerende indhold!”

- Mor til to

HappyMom.dk

“Såååå spændende! Jeg har lige modtaget din familie manual, og elsker den! Så lige til. ”

- Mor til et barn

HappyMom.dk

“Anne - jeg elsker bare de indsigter, du leverer. Du gør en kæmpe forskel”

- Mor til to

MIT NAVN ER
ANNE KATBALLE


Jeg er uddannet Gene Keys coach, Human Design Reader, Børnesundhedsvejleder. Jeg er gift med Thomas, og sammen bor vi i en villalejlighed i Valby med vores 4 børn (3 fælles og min mands fra et tidligere forhold).

Jeg bruger Human Design i mit eget liv til at støtte mine børn bedst muligt i deres opvækst. Det har været en kæmpe øjenåbner. Det er den største gave for mig som mor, at jeg kan forstå mine børn og rumme deres forskelligheder. Samtidig med at jeg kan stå stærkt i mig selv.

Human Design er omdrejningspunktet i hele mit liv - både privat, men især også i min virksomhed, hvor jeg guider børnefamilier og kvinder til at kunne leve deres bedste liv i flow og lethed.


20240131-B05A3699-2

 

Men Hvad Er
Human Design?


Human Design er et system, der bygger på astrologi, chakra-lærdom,
I Ching og Kabbalah.

Det er et fantastisk redskab til at blive klogere på sig selv og sine børn. Du kan støtte dine børn i at bevare evnen til at mærke indefra, hvad der er det rigtige for dem at gøre i alle livets situationer. Det er en egenskab mange af os voksne desværre har fralagt os med tiden. Human Design er en fantastisk vej til at genlære det. 

Med denne manual i hånden, kan du støtte dine børn i at stå stærkt i sig selv, uden at blive farvet for meget af omverdenen. Kort sagt er Human Design et værktøj til at du forstår både dig selv OG dine børn meget bedre.


Ofte stillede spørgsmål

Manualen passer til alle børnefamilier. Både til dem med børn i skolealderen og i institutionsalderen. Den er også god til for nybagte forældre, der ønsker at være på forkant.

Nej, dette er et engangs-beløb. Bestiller du den fysiske Manual, er portoen indberegnet i prisen.

Du behøver ikke at være spirituel for at kunne få glæde af manualen. Jeg bruger Human Design på et meget jordnært niveau, primært som et værktøj til personlig udvikling. A la en personlighedstest. Derfor vil du heller ikke opleve manualen spirituel, men nærmere som en konkret guide til at forstå dine børn.

Når du bestiller den online version, får du en mail med det samme, med adgang til manualen og bonusserne. Bestiller du den fysiske version, får du stadig en mail med det samme med adgang til bonusserne. Manualen bliver sendt til dig indenfor 48 timer.

Forstå dit barn med Human Design 

Gør hverdagen lettere for dig og dit barn✨ 

HENT DIN MANUAL